0-Nieuwsoverzicht

HomeSeparatorStel uw vraagSeparatorSitemapSeparator
A A A
Zoeken
Een kennismaking met Basisschool Paulo Freire
 
 
Juni - Juli 2019
  
          

Een hele lange lijst, maar wel eentje om echt even goed door te lezen!

Woensdag 29 mei: Verkeer: schoolpleinactie groep 1-2.

Donderdag 30 en vrijdag 31 mei: Hemelvaartsweekend, de kinderen zijn vrij. 

Maandag 10 juni: tweede Pinksterdag, de kinderen zijn vrij. 

Dinsdag 11 juni: het team heeft een studiedag, de kinderen zijn vrij. 

Woensdag 12 juni t/m vrijdag 14 juni: groep 8 gaat op schoolkamp. 

Maandag 17 juni: we gaan met de hele school gezellig op schoolreis! 

Woensdag 19 juni: PauloFreirePodium voor groep 1-2-3. Alle ouders van kinderen in deze groepen zijn van harte welkom. Meer informatie volgt, maar houdt u de datum vast vrij! 

Vrijdag 21 juni: Verkeer: oversteekactie voor groep 3 t/m 8. 

Vrijdag 21 juni: De kinderen krijgen hun rapport mee naar huis. 

De week van 24 juni: oudergesprekken, niet verplicht voor iedereen, enkel indien gewenst vanuit ouders of vanuit de leerkrachten. In de week van 3 juni ontvangt u de uitnodiging via de oudergespreksplanner in uw mailbox. U kunt ook op school, samen met de leerkracht, het gesprek inplannen in de oudergespreksplanner. 

Vrijdag 28 juni: Dit wordt een hele speciale dag! In de ochtend vieren we juffendag, én is het wieltjesdag. In de middag zijn de kinderen vrij. In de avond, van 17.00 tot 19.00 uur, houden we een eindfeest, om dit schooljaar gezellig samen af te sluiten. We verwachten dan alle kinderen op school, en hopen ook alle ouders en bij de school betrokken grootouders te mogen ontvangen! Meer informatie volgt nog, maar één ding is zeker: dit eindfeest wilt u echt niet missen!!! 

Maandagavond 1 juli: de jaarlijkse poetsavond. U komt toch ook helpen? Altijd gezellig! En ondertussen maken we de school klaar voor een frisse start van het schooljaar 2019-2020. 

Dinsdagavond 2 juli: Groep 8 sluit hun basisschoolcarrière af met een geweldige eindfilm. Het beloofd een mooie avond te worden, de voorbereidingen verlopen soepel! 

Donderdagochtend 4 juli: Alle kinderen glijden aan het eind van de ochtend hun huidige leerjaar uit. Zij zeggen "dag" tegen hun huidige juf(fen) en "hallo" tegen de nieuwe juf(fen). Een momentje waar u als ouder uiteraard bij mag zijn, we maken er een happening van op het schoolplein! De precieze tijd volgt t.z.t. via klasbord.

Donderdagmiddag 4 juli: Alle kinderen gaan kennismaken in hun nieuwe groep, een middagje 'proefdraaien' in de groep voor schooljaar 2019-2020.

Vrijdag 5 juli: We doen de laatste dingetjes in de klas, en om 11.00 uur is het dan zover: het begin van de zomervakantie!


 
Nieuws en activiteiten
 

De komende periode is er het volgende te doen:

 
 
 
Het laatste nieuws
Lees hier het laatste nieuws:


 

 
 
Contact opnemen
 
Heeft u vragen of wilt u graag eens nader kennismaken?
 

 

 

         
CONTACT
Basisschool Paulo Freire
Sperwerstraat 51
4901 AW Oosterhout

0162-471710
 
 


 

         
Home     Sitemap     Disclaimer     Contact